top of page
Søg
  • Forfatters billedeVic Thymus

Rejse med Børn

Jeg har prøvet det en del gange. Fra et par uger og op til 5 år... jeg ved det kan være ret så intressant, ret så 'challenging', men jeg ved også at det er så mange gyldne og kærlige minder fra det. Mine børn føler sig vigtige, fordi vi tager ud og rejser. De er med på alle vores planer. De har opgaver de skal gøre. De skal minde mig om ting. De skal pakke ting. De glæder sig enormt. Og de ved at det bliver specielt og ude af de fast rammer. De ved de må lidt flere ting. De er begejstrede af de nye indtryk. Nye sprog. Små ting, som er anderledes. Nye lækkerier at smage på. De ved også at det er så spændende at komme hjem igen - alt legetøj derhjemme er pludseligt spændende når vi er hjemme igen.


Jeg ser at børnene vokser med hver rejse. Selvom det er en kort tur, en forlænget weekend tur.


Jeg tror på at det styrker barnet på mange måder, inklusivt immunforsvar. Nye dufte, nye bakterier, ny mad, nyt sprog, nye lyde, nye farver, nye venner.


Det at rejse - det kan være til landet, til en airbnb, til en bondehårdsbesøg, til en ny by, til et nyt land - er en del af en bred definition af naturlige børn.


En tanke fra den rejsende BørneBiopaten 🎒❤️

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page