top of page
Søg
  • Forfatters billedeVic Thymus

Myggestik…

Sommeren er her og so are the myg…


Nogle reagerer voldsomt på myggestik og får stor hævelse, extrem kløen osv, mens andre helt undgår myggestik, fordi myggene ikke kan li duften af ‘deres’ blod.


Nogle tips til at undgå myggestik:


Bvitaminer taget som kosttilskud kan have en afskrækkende virkning på myg, da de ikke kan li duften af bvitaminer i blodet, specielt B1. Man kan tage et Bcomplex eller B1.


Citron/citronella duft som i æteriskolie er de heller ikke fan af. Man kan lave sin egen spray med nogle dråber citronolie i, eller brænde olien (et par dråber i vandfad) på en æteriskolie lampe. Dufter skønt en sommeraftener i haven og holder myg på

afstand.


Hvis man virkelig har et problem med myggestik og hæver meget op af det osv, så er Allergica Homøopatiske middel ‘Biron’ effektiv. Den er i dråbeform og tages indvendig.


Dosering er 10 dråber x 3 dagligt til en voksen. Til børn fra 1 år til 9 år er det 1 dråbe per år (alder) x 3 dagligt. På denne måde kan man tage det forebyggende når man ved man skal på ferie eller i et ‘myggetæt’ område.


Kan dryppes i lidt vand og drikkes.


Akut dosis vil være: 50 dråber (børn: 25 dråber) i et glas vand, som drikkes slurkvist over ½ time.

eller: 10 dråber (børn: 5 dråber) hver ½ time dagen igennem indtil mærkbar forandring indtræder.


Jeg har endda hørt at nogle har erfaret at de bare generellt bliver mindre stukket af myg når de tager Biron. Åbenbart kan myg ikke li Biron :)


Biron indeholder vigtigt i homøopatisk form, kalk fra østerskaller, og en plante som hedder Cardiosperum, som i homøopatisk form hjælper kroppens binyreproduktion af cortisol naturligt som dæmper allergisk reaktion - de tre ingredienser sammen hjælper på hævelse, er naturlig antihistamin og hjælper immunforsvaret i den henseende.1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page